Lodsejeraftaler

I LE34 har vi styr på sagens forhold, før vi indleder en dialog med lodsejerne. Vores juridiske specialister har omfattende erfaring med lodsejerforhandling på større og mindre projekter, og vi arbejder efter devisen, at det er grundighed og øje for detaljen i tide, der får lodsejeraftalen i hus.

Få mere at vide

Lodsejeraftale: Vi møder folk i øjenhøjde

I lodsejerforhandlingen møder vi altid folk i øjenhøjde, samtidig med, at vi forholder os til sagens kerne, så kommer sikkert i mål inden for lovens rammer.

Vi præsenterer lodsejeren for optimale løsninger, sætter tracé, udarbejder materiale, beregner erstatning og følger de matrikulære og juridiske ændringer til dørs og lodsejeraftalen i hus.

Bliv kontaktet af os om lodsejeraftaler

Lodsejeraftaler kræver sine eksperter

Og det får du med LE34. Som landets største landinspektørfirma råder vi over flere ejendomsretlige specialister med flere års erfaring inden for ekspropriations- og erstatningsret, hvilket sikrer dig en faktabaseret og professionel forhandling med lodsejere og eventuelt myndigheder.

Vi vurderer de ejendomsretlige forhold ved anlægs- eller byggeprojekter, derefter indhenter vi tilladelser, afvikler kontakt og forhandling til involverede parter samt udarbejder og fremsender diverse dokumenter. Og vi er gerne med fra idéen opstår, til den matrikulære berigtigelse er realiseret.

Lodsejeraftale lodsejerdialog LE34 landinspektør
lodsejeraftaler LE34 landinspektører

Hvorfor vælge LE34 til lodsejeraftaler?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.