Lodsejer- og borgermøder

Ved større og komplekse bygge- og anlægsprojekter, der berører lodsejere og borgere i hobetal, er fælles lodsejer- og borgermøder en effektiv måde at informere de berørte på. LE34’s specialister har omfattende erfaring med at planlægge, indkalde til og afholde lodsejer- og borgermøder og er i øvrigt mere end kompetente til også at varetage alle juridiske og forhandlingsrelaterede lag i processen.

Få mere at vide

Tårnhøj effektivitet: Fælles møder optimerer din proces

Som landets største landinspektørfirma råder vi over flere ejendomsretlige specialister med flere års erfaring inden for ekspropriations- og erstatningsret, hvilket sikrer dig en faktabaseret og professionel planlægning og afholdelse af lodsejer- og borgermøder.

Det betyder, vi har styr på sagens forhold, når vi indleder en dialog med lodsejere og borgere på stormøderne. Det er forventeligt, at de har spørgsmål, og som din rådgiver vil vi møde de berørte lodsejere og borgere i øjenhøjde, når vi redegøre for erstatningsgrundlag med mere.

På møderne forholder vi os til sagens kerne og beder lodsejere og borgere om at gøre ligeså, så vi sammen kommer sikkert i mål inden for lovens rammer.

Bliv kontaktet af os om lodsejerforhandling

Effektivt, informativt og på linje med loven

Gode lodsejerforhandlinger kræver gode kommunikationsevner og ikke mindst et solidt kendskab til lovene inden for areal- og rettigheder. Det analytiske forarbejde i de juridiske forhold lægger en nødvendig grobund for den videre praktiske rolle, vores specialister varetager ved lodsejer- og borgermøderne

Effektivt, informativt og på linje med loven. LE34’s specialister organiserer og afholder lodsejer- og borgermøder, så du kan koncentrere dig om projektet. Og vi er altid lige i nærheden. 

Lodsejerforhandling lodsejerdialog LE34 landinspektør
lodsejerforhandling LE34 landinspektører

Hvorfor vælge LE34 til lodsejer- og borgermøder?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.