Kommuneplan

LE34’s eksperter har erfaring med utallige projekter og kan lave en lokalplan, der både tilgodeser kommunens ønsker og de lovgivningsmæssige bindinger og servitutter. Vi har styr på miljøvurderinger, bindingskort og lokalplaner til visualiseringer, volumenstudier og projektledelse. LE34’s planrådgivere er med dig hele vejen.

Få mere at vide

Professionel rådgivning med LE34

Vores kommuneplanrådgivning ydes af landinspektører, arkitekter, landskabsarkitekter og ingeniører med bred faglig viden om planlovgivning, arealberegning, miljølovgivning, lovgivning om det åbne land og ejendomsudvikling.

Du kan med andre ord forvente specialiseret rådgivning i alle planprocessens og by- og landskabsudviklingens faser.

Bliv kontaktet af vores planrådgivere

Fra plan til virkelighed

Hvordan kan kommunen udvikle et gammelt industriområde tæt på havnen til et ny maritim metropol? Hvordan kan kommunen udstykke en bar mark til et nyt villakvarter? Hvordan kan kommunen sikre, at der bliver plads til nok parkeringspladser i et nyt lejlighedskvarter i midtbyen? Dét er blot udvalgte eksempler på spørgsmål, som LE34’s landinspektører, arkitekter og ingeniører kan svare på og rådgiver om til daglig.

I LE34 er vi med til at sikre, at kommunerne kan realisere deres udviklingsplaner.

LE34 giver professionel planrådgiving
LE34 har været med som planrådgiver i etableringen af Letbanen i Aarhus

  Planrådgiving for Ringkøbing K

  LE34 udfører planrådgivning og løser planlægningsopgaver for Ringkøbing K, der er et større udviklingsprojekt udviklet i samarbejde mellem Realdania og Ringkøbing-Skjern Kommune. Formålet med planlægningen er at skabe en ny bydel, hvor boligerne placeres i ”naturen” og i tæt samspil med rekreative naturområder. LE34 har blandt andet stået for projektledelse, miljøvurdering, sparring i juridiske spørgsmål, servitutredegørelser, visualiseringer, volumenstudier, rammelokalplan og detaillokalplaner.

  Planrådgivning Køge Kyst - by og vand bindes sammen

  LE34 løser blandt andet planlægningsopgaver for Køge Kyst, der er et større udviklingsprojekt udviklet i samarbejde mellem Realdania og Køge Kommune. Formålet med planlægningen er at binde byen og vandet sammen. LE34 har blandt andet stået for projektledelse, miljøvurdering, detaillokalplaner, arealoverførsel, ejendomsdannelse, servitutredegørelse og juridisk rådgivning.

  Hvorfor vælge LE34 til dit projekt?

  VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

  Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

  DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

  Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

  KVALITET OG TRYGHED

  LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.