Frivillige aftaler

En frivillig aftale mellem bygherre og lodsejer er altid at foretrække. Men det kræver villighed fra begge parter. Og allervigtigst: En erfaren og rutineret lodsejerforhandler som mægler. LE34’s juridiske specialister arbejder med øje for detaljen og er altid lige i nærheden.

Få mere at vide

Læn dig op ad vores ekspertise

Som landets største landinspektørfirma råder vi over flere ejendomsretlige specialister med flere års erfaring inden for ekspropriations- og erstatningsret, hvilket sikrer dig en faktabaseret og professionel forhandling med lodsejere og eventuelt myndigheder.

For at en lodsejerforhandling munder ud i en frivillig aftale, sørger vi for at møde lodsejeren i øjenhøjde, samtidig med, at vi forholder os til sagens kerne, så vi kommer sikkert i mål inden for lovens rammer.

Bliv kontaktet af os om frivillige aftaler

Frivillige aftaler kræver sine eksperter

Og det får du med LE34. Som landets største landinspektørfirma råder vi over flere ejendomsretlige specialister med flere års erfaring inden for ekspropriations- og erstatningsret, hvilket sikrer dig en faktabaseret og professionel forhandling med lodsejere og eventuelt myndigheder.

Vi vurderer de ejendomsretlige forhold ved anlægs- eller byggeprojekter, derefter indhenter vi tilladelser, afvikler kontakt og forhandling til involverede parter samt udarbejder og fremsender diverse dokumenter. Og vi er gerne med fra idéen opstår, til den matrikulære berigtigelse er realiseret.

Frivillig aftale lodsejerdialog LE34 landinspektør
frivillig aftale LE34 landinspektører

Hvorfor vælge LE34 til frivillig aftale?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.