Ejendomsdannelse

Vi kan lige så godt sige det, som det er: LE34 bør være dit første stop på vejen i ejendomsdannelse. På den måde får du et juridisk fundament, der sikrer, at du kommer helt rigtig fra start.

Få mere at vide

LE34 er med hele vejen i din ejendomsdannelse

Ved ejendomsdannelse er der brug for et solidt grundlag, beslutninger kan træffes på – især når det gælder udstykning og salg af ejendomme og ejerlejligheder.

Som landinspektører har vi det fulde overblik over planloven og den praktiske gennemførelse, hvilket etablerer et vigtigt juridisk fundament allerede i det omfattende forarbejde. Her kigger vi kontrakten igennem og vurderer, hvilke særlige hensyn, der skal tages for at komme i mål med ejendomsdannelsen.

Vores store erfaring med komplicerede by- og ejendomsprojekter betyder, at du kan regne med, at alt er i orden, når vi slutter en sag for dig.

Bliv kontaktet af os om ejendomsdannelse

LE34 optimerer din ejendomsdannelse

LE34’s eksperter i ejendomsdannelse rådgiver dig til den optimale proces fra start til slut og sørger for at skabe et overblik over forholdene, så du er godt med hele vejen. Vi er et vigtigt supplement til processens andre rådgivende parter, da vi både har overblik, juridisk indsigt, praktisk erfaring og eneret til at udføre matrikulære arbejder og andre bemyndigelser, der er går hånd i hånd med ejendomsdannelse. 

Er der en afgørende tidsfaktor? Er flere investorer involveret? Er vi mere ude i en udstykning og ejerlejlighedsopdeling end i en ejendomsdannelse? Det er spørgsmål som disse, vi afklarer i starten af processen, hvor vi fastlægger en kvalitetssikret og juridisk funderet model for processen, så vi kommer helt i mål med ejendomsdannelsen. 

Jo mere effektiv og detaljeorienteret en proces i ejendomsdannelsen, desto færre ekstraomkostninger og forsinkelser. Med LE34 er du garanteret eksperter ved din side, der forholder sig til alle detaljer i din sag, mens vi arbejder mod målet. Kvalitet betaler sig. Altid.

 

Eksperter i ejendomsdannelse
Dannelse af ejendom

Hvorfor vælge LE34 til din ejendomsdannelse?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

VI ER DE FØRSTE MED NYE METODER

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.