Dimensionskontrol

Dimensionskontrol: Et korrekt og præcist datagrundlag er afgørende for, at din virksomhed kan implementere nye installationer, modifikationer og ombygninger uden forsinkelser og dyr nedetid i produktionen.

Få mere at vide

3D-scanning giver et kom­plet over­blik med høj præ­ci­sion

Med en 3D-model er du sikret det optimale grundlag for dimensionskontrol og clash check forud for design og konstruktion af eventuelt nye komponenter.

LE34 råder over branchens nyeste og mest sofistikerede opmålingsteknologier til hurtig og præcis opsamling af data. Vi afleverer i en samlet digital model, som giver et komplet overblik over alle detaljer, dimensioner og designs i en brugervenlig visualisering, som er kompatibel med det software, man anvender in-house i industrien.

Skriv til os og hør mere

Hvorfor vælge LE34 til din dimensionskontrol?

Vi er altid lige i nærheden af dig

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

De rigtige eksperter på din sag

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

Kvalitet og tryghed

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015 certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.