DGNB-rådgivning

I LE34 vil vi bæredygtiggøre os selv og dermed vores branche. Det gør vi blandt andet ved uddanne vores medarbejdere til DGNB-konsulenter, så de kan levere helhedsorienteret rådgivning, som giver dig en bæredygtig proces og eventuelt det nyudviklede byområde en DGNB-certificering.

Få mere at vide

Bæredygtighed i byggebranchen med DGNB-konsulenter

Bæredygtighed er vejen frem. Især i vores branche, hvor byggeri står for omtrent 40% af landets energiforbrug. Men hvordan byudvikler man bæredygtigt? Det kan være svært at overskue, når disponeringen og bebyggelsen af et område i sig selv kræver et komplet overblik over muligheder og restriktioner.

I LE34 har vi altid fokus på at optimere, innovere og levere højt kvalificeret og helhedsorienteret rådgivning, som omfatter både ejendomsretslige, miljømæssige, økonomiske og sociale vurderinger. Med vores DGNB-konsulenter tilbyder vi en bæredygtighedsrådgivning, der kan være med til at hjælpe dit byudviklingsprojekt på vej til en DGNB-certificering.

Bliv kontaktet af os om DGNB-konsultation

Moderne metoder til byudvikling

Jo ældre vi bliver, jo mere moderne bliver vi. Sådan er vores fag. Konstant i en udvikling, der kræver nye måder at tænke på, at handle på, at rådgive på. Det fordrer en moderne tilgang til opgaveløsningen. Derfor har vi uddannet to af vores nøglemedarbejdere til DGNB-konsulenter, så de med et komplet overblik over muligheder og restriktioner kan disponere bebyggelsen af et område, så det kan få en DGNB-certificering.

I LE34 har vi specialiseret os i at identificere områder for optimering af ressourcer ved hjælp af 3D-scanning, visualisering og BIM. Vi kan enkelt og effektivt teste på skærmen frem for i virkeligheden inden byggeriet, dokumentere materialeforbrug undervejs og levere as-built dokumentation, når byggeriet står færdigt. Det er med andre ord et stærkt, moderne og fagkyndigt bagland, vores DGNB-konsulenter kan trække på og i øvrigt selv er en del af.

DGNB Bæredygtigt byggeri Nordre Havn Aalborg
DGNB Bæredygtigt byggeri Nordre Havn Aalborg

Green Building Council Denmark har siden 2012 anerkendt DGNB som den primære certificering for bæredygtighed i den danske byggebranche.

DGNB står for Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen og udmærker sig ved at være en innovationsfremmende, fremtidssikker certificering med fokus på større byggeriers bæredygtighed. LE34’s DGNB-konsulenter er uddannet i DGNB for byområder.

Mød vores DNGB-repræsentant

Peter Christian von Westphal

Landinspektør / DGNB-konsulent
LE34 København

Hvorfor vælge rådgivning fra LE34's DGNB-konsulenter?

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015 certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.