Deklarationsservice

En løbende deklarationsovervågning giver dig automatisk besked, hvis der sker en ændring i Tingbogen, der har betydning for dig som ledningsejer. På den måde bevarer du overblikket over tinglyste deklarationer.

Få mere at vide

Vi bringer dig på forkant med udviklingen

Slip for at komme bagud: Få besked i din mailbakke, når der sker ændringer i Tingbogen, der har betydning for dig som ledningsejer. LE34’s automatiske deklarationsovervågning vedligeholder dit overblik over tinglyste deklarationer.

Vi anbefaler, at du først får lavet en deklarationsanalyse og gennemført tinglysning af evt. ikke tinglyste deklarationer, således at der er ryddet op, og alle nødvendige rettigheder til ledninger og anlæg er sikret.

Derefter er det vigtigt at holde trit med de nye tinglyste deklarationer, der løbende kommer, så I ikke kommer bagud igen. Det er her LE34’s automatiske deklarationsovervågning kommer ind i billedet.

Kontakt os

Sådan fungerer LE34's deklarationsovervågning

• Du modtager en mail, når der er sket en ændring i Tingbogen, der er relevant for dig som ledningsejer.

• Mailen indeholder link til dokumentet med den relevante ændring.

• Deklarationen bliver indlæst korrekt i dit GIS-system, så den er nem og hurtig at finde, når du har brug for det.

Sådan kommer du i gang

Kontakt vores forsyningseksperter for et uforpligtigende opstartsmøde – her vil vi klarlægge dit behov, så vi kan tilpasse løsningen, ligesom vi vurderer behovet for at gennemføre en deklarationsanalyse, inden overvågningen går i gang.

Hvorfor vælge LE34 til dit projekt?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015 certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.