Afsætning

Behov for afsætning til dit projekt? LE34 er altid klar til at udføre afsætning af alt fra udestuer til større anlæg. Hurtig udrykningstid eller planlagt procedure – vi står klar med x, y og koter, når tolerenceklasserne skal helt i mål.

Få mere at vide

Klar, parat, sæt i gang

LE34 ved om nogen, at afsætning handler om at plotte pinden i jorden det helt rigtige sted – uanset, om det gælder afsætning til en ny carport eller til et etagebyggeri.

Vores erfarne specialister er altid klar til at rykke ud og afsætte byggelinjerne efter jeres behov, så projektet får en solid start.

Bliv kontaktet af os

Afsætning af bygninger

Skal du bygge etplansvilla, erhvervs- eller etagebyggeri, foretager vi de indledende processer, før vi udfører selve afsætnings-arbejdet i felten. Vi gennemgår bebyggelsesplaner, herunder krav til bygningshøjder og overholdelse af skelafstand. Vi undersøger, om byggeriet er i konflikt med servitutter, og finkæmmer byggetilladelsen for særlige vilkår. Vi etablerer plan- og højdefikspunkter, og vi afsætter modullinjer, søjler, metermærker og udarbejder as-built-dokumentation. LE34 udfører præcis den afsætning, I har brug for, uanset byggeriets størrelse.

Afsætning af skel

Står du og skal bygge nyt på din grund, eller er du måske ude i at plante hæk om din ejendom? Uanset hvilken situation, du står i, er vi altid i nærheden og kan hjælpe dig med kvalificeret afsætning af skel, så du er sikret en pålidelig ramme for dit projekt. Når vi har fastlagt skellet, udarbejder vi en situationsplan, så du får et præcist overblik over skellets mål og placering i forhold til nærliggende bygninger. Skal du købe bolig og have hjælp til at finde skelpæle eller afsætte nye, er vi også med. Og vi hjælper naturligvis også sagen til afslutning, når to parter skal komme til enighed om et skels placering.

Afsætning af anlæg

Afsætning af store eller små anlæg, antenne- og ledningsanlæg, vejnet eller jernbaner, lokalt eller globalt – også her er vi med før, under og efter. Skal du i mål med et anlægsprojekt, sikrer LE34, at projektet kommer på rette spor fra start. I vores fag er godt udstyr alfa omega, og med den nyeste teknologi afsætter vi skel, byggelinjer, fundament, veje og forsyningsledninger. Vi etablerer fikspunktnet og dokumenterer løbende, så dit projekt er garanteret korrekt placering, også inden for lovens og vejjuraens rammer.

Afsætning af veje er en af LE34's ydelser
Afsætning til større anlægsprojekter er LE34 eksperter i at udføre

Hvorfor vælge LE34 til din afsætning?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.