Afsætning af tilbygning, carport og udestue

Drømmer du om en ny carport eller tilbygning på huset? LE34’s eksperter hjælper med afsætningen af dit projekt, så du er sikker på, at drømmen bliver placeret lige dér, hvor den hverken kommer i strid med naboer, skel eller servitutter.

Få mere at vide

LE34 skaber det rette afsæt for dit projekt

LE34 klarer hurtigt den fysiske afsætning af dit projekt. Men forud for det, er det en god idé få en landinspektør til at sikre, at byggeriet ikke kommer i konflikt med gældende lovgivning, lokalplaner eller øvrige bindinger på grunden.

Der er nemlig mange forhold, der skal afklares, før du med ro i maven kan sætte det første spadestik til din nye carport. Måske ved du allerede, at garager, carporte og udhuse må etableres helt op mod skellet på din matrikel. Og du er muligvis gjort opmærksom på, at den samlede længde af de sider, der vender mod et skel ikke må overstige 12 meter i længden og maksimalt må måle to en halv meter i højden.

Uanset, hvor godt du er informeret i forhold til diverse regler, står vi altid klar til at skabe komplet klarhed over, hvad du i grunden har ret til på din grund.

Bliv kontaktet af os om afsætning

Afsætning er én ting. Forarbejdet bør være den første. Hvis du skal lave ændringer på dit hus eller bygge et helt nyt, skal du følge reglerne i bygningsreglementet og eventuelle lokalplaner. Naturbeskyttelsesloven indeholder også regler, der kan have betydning for, hvor du må bygge på din grund. Læs mere her.

afsætning villa hus have carport tilbygning udestue
afsætning byggeprojekt carport garage udestue tilbygning

Hvorfor vælge LE34 til din afsætning?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.