Ny direktør for LE34 Sverige

Mickael Holgersson er ny administrerende direktør for den svenske del af LE34. Her på den anden side af Øresund er der et højt tempo på byudviklingen – blandt andet i Göteborg og Malmø, hvor LE34 har hjemme.

LE34 viser vejen

Kenneth Norre, administrerende direktør hos hele LE34

“I de kommende år skal vi udvide virksomheden væsentligt i Sverige, og der er ingen tvivl om, at Mickael Holgersson er den helt rigtige til at stå i spidsen for den opgave. Han har allerede vist sit værd i forbindelse med udviklingen af LE34 i Sverige frem til nu, og vi er rigtig glade for, at han har takket ja til udfordringen.” 

Kendt ansigt i spidsen for Sverige

Mickael Holgersson er kendt som affärsområdeschef i LE34 Sverige og overtager nu pladsen som administrerende direktør efter Per Nord, der går på pension.

Da han kom til som affärsområdeschef, var det for at skabe de rette betingelser for vækst i LE34 i Sverige. I takt med vores vækst er rollen som administrerende direktør et naturligt næste skridt for Mickael Holgersson og for LE34.

Overalt, hvor vi er tilstede, leverer vi et højt serviceniveau – det er et af virksomhedens kendetegn og en grundlæggende værdi for alle LE34-medarbejdere. Vi fortsætter nu udviklingen omkring Malmø og Göteborg og østkysten i Mellemsverige

Flere og flere by- og havneprojekter

LE34 har været til stede i Sverige siden 2014, og vi har base i både Malmø og Göteborg. Vi er involveret i en lang række markante udviklingsprojekter som blandt andet Kungsbacka og Kronetorp Park, hvor vi leverer det tekniske og juridiske fundament for, at projekterne kan realiseres.

I løbet af de næste fem år forventer vi at ansætte cirka 50 nye medarbejdere i Sverige, ligesom vi følger byudviklingen i områderne omkring Stockholm tæt.

Få mere at vide

Kontakt os

Mickael Holgersson
VD LE34 Sverige
Terminalgatan 9
232 61 Arlöv
+46 769 410 340
malmo@le34.se

mobil +46 709 703 090
mic@le34.se

Send en mail til Mickael Holgersson