LE34 Thisted

Kontakt

Fra det brusende hav til livet i byen er LE34 Thisted din lokale landinspektør, der sørger for korrekte skel og præcis opmåling og afsætning af nye huse og bygninger. Vi er også med til at skabe fundamentet for en lang udviklingsprojekter som vindmøller, flere cykelstier, større bryghus og Cold Hawaii Inland.

Silstrupparken 2, 7700 Thisted

thisted@le34.dk Tlf. +45 9792 0455

LE34 viser vejen

Lige i nærheden af dig

LE34 Thisted spiller en aktiv rolle i de mange nye projekter, der er med til at skabe udvikling, nye forbindelser og nye muligheder i Thisted og det store opland.

For eksempel er vi involveret i anlæg af det spektakulære besøgscenter for Nationalpark Thy på landingspladsen i Nørre Vorupør, den store udvidelse af Thisted Bryghus og det rekreative Cold Hawaii Inland, der så småt er ved at tage form.

Som landinspektørfirma favner vi bredt – fra håndtering af areal og rettigheder til opmåling og afsætning, fra lokalplaner til 360 graders rådgivning til vores kunder, uanset om det er kommuner, erhvervsvirksomheder eller private husejere. Vores solide og erfarne medarbejdere har lokal forankring og står klar til at hjælpe dig sikkert i mål med dit projekt.

Vesterhavet i vores identitet

Det brusende hav og surferlivet har sat sit tydelige præg på kystbyerne, som brander sig som Cold Hawaii. LE34 har været landinspektør på det nye Hummerhus, promenaderne i Klitmøller og Nørre Vorupør samt havbadet. På samme vis er vi også involveret i Cold Hawaii Inland-projektet.
Visualisering af Cold Hawaii Inland, Synopalhavnen: Spektrum Arkitekter og Norrøn Arkitekter.

Stor, større og Thisted Bryghus

Den store udvidelse af Thisted Bryghus er et projekt i midtbyen, der ikke kan undgå nogens opmærksomhed. LE34 har udstykket grunden og gennemført den matrikulære berigtigelse, ligesom vi står for afsætning og opmåling undervejs i byggeriet.

John Jeppesen, afdelingsleder og landinspektør

“LE34 Thisted har en lang historie bag sig. Af tidligere indehavere i Thisteds landinspektørkontor kan nævnes landinspektør Klaus Gjærup, landinspektør Jens Wolters og landinspektør Poul Boe. Vi kender både til sagernes historik og er som Danmarks største landinspektørfirma teknologisk i front med de seneste opmålingsmetoder.”

Solidt fundament for nye projekter

Som landinspektørfirma bidrager vi til de lokale projekter med en lang række ydelser, der tilsammen udgør det terkniske og juridiske fundament for den videre proces.

For eksempel har vi gennemført opmåling og udarbejdet situationsplaner for Thisted Kommune i deres planlægning af de nye rekreative faciliteter, Cold Hawaii Inland, der skal forbinde Limfjorden og kysten. Faciliteterne, der omfatter surf-baner, bådbroer, stier, omklædningsfaciliteter med mere, bliver anlagt i etaper.

På samme vis har vi været involveret i det nationale testcenter for store vindmøller, der er anlagt i Østerild. LE34 har gennemført arealerhvervelsen (via ekspropriation) samt opmåling og afsætning til maste- og bardunfundamenter og materiale til VVM.

Mød LE34 Thisted

Erik Dam
Erik Dam
Landinspektør
LE34 Thisted
John Jeppesen
John Jeppesen
Afdelingsleder / Landinspektør
LE34 Thisted, LE34 Nykøbing Mors
Julie Kristiane Karstenskov Østergaard
Julie Kristiane Karstenskov Østergaard
Landinspektør
LE34 Thisted
Lise Nørgaard Hansen
Lise Nørgaard Hansen
Matrikeltekniker
LE34 Thisted
Pia Hove Gade
Pia Hove Gade
Matrikeltekniker
LE34 Thisted, LE34 Lemvig
Simon Wiklund Navntoft Noe
Simon Wiklund Navntoft Noe
Kort- og landmålingstekniker
LE34 Viborg, LE34 Lemvig, LE34 Thisted
Tina Svanborg Jensen
Tina Svanborg Jensen
Landinspektør
LE34 Thisted