Vi är din lokala specialist på inmätning – vänta med denna – behöver mer input

Indmåling er en af de absolutte kerneydelser for os som landets største landinspektørfirma. Som specialister i landmålingens mange områder gør vi brug af de nyeste metoder og udfører ydelsen som en disciplin, der kræver teknisk snilde, præcision og innovation. Vi indmåler i felten og kommer hjem med nøjagtige data, der er med til at bringe dit projekt et skridt videre.

Få mere at vide

Indmåling er mere end blot at måle fra a til b

Indmåling handler om præcision, om valg af den bedste egnede målemetode til formålet og om grundig kvalitetssikring og behandling af data.

Kernen i indmåling er grundlæggende at tage ud ”i marken” og hente data – indmålinger – med hjem til kontoret. Det gør vi, når vores kunder skal kende dimensionerne på deres ejendom – jord, bygninger, veje med mere.

Indmålingsdata bruges til at dokumentere de faktiske forhold, så I kan vurdere næste skridt i projektet, og som projekteringsgrundlag for nyt byggeri, ombygning eller anlæg af infrastruktur.

Bliv kontaktet af os

Indmåling med branchens nyeste teknologi

LE34 anvender kun det bedste udstyr og råder over branchens største instrumentpark. I kraft af vores tætte samarbejde med den internationalt anerkendte instrumentproducent Trimble Instruments tester vi beta-versioner af nyt udstyr og kan således tilbyde vores kunder at komme med på første række og tage nye innovative målemetoder i brug før andre.

Hurtig udrykningstid til vores store kunder

Som landsdækkende landinspektørfirma med 26 kontorer fordelt over hele landet, kan vi rykke ud med kort varsel, når der opstår akut behov for indmåling.

Det har særligt vores store forsyningskunder, som blandt andet Aarhus Vand, Silkeborg Forsyning og HOFOR stor glæde af. Hurtig udrykning kan også være af stor gavn på store byggepladser, hvor mange forskellige entreprenører og leverandører er involveret – også her kan vi rykke ud med kort varsel. Kontakt os for flere informationer.

Hvorfor vælge LE34 til dit projekt?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015 certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.