Måling af deformationer

LE34 er eksperter i måling af deformationer og giver dig det bedste udgangspunkt for at kontrollere, om byggeriet forløber og udformer sig, som det skal.

Få mere at vide

God byggeform med måling af deformationer

Måling af deformationer gør det nemt for dig at vurdere om dit byggeprojekt eller anlægsarbejde holder formen eller forårsager eventuelle skader på omkringliggende bygninger.

Deformationsmåling giver dig også et overblik over, om entreprenørerne gennemfører en teknisk fyldestgørende måling af deformationer.

Bliv kontaktet af os

   Måling af deformationer på Københavns Metro

   LE34 har i mange år sikret det juridiske og tekniske fundament for den nyåbnede Metro Cityring og den kommende Metro Sydhavnslinje. Her har vi blandt meget andet lavet måling af deformationer på metrobyggeriet ved Gl. Strand, Mormorkirken og Kgs. Nytorv. 

   Inden det omfattende gravearbejde gik i gang, målte vi de deformationer, der skete i nærliggende bygninger under normale forhold. Derved har vi givet Metroselskabet et sammenligningsgrundlag, som har gjort dem i stand til at vurdere, om eventuelle skader, der viser sig undervejs i anlægsperioden, skyldes metrobyggeriet eller ej.

   Deformationsmåling af Københavns Metro
   LE34 har udført måling af deformationer på metrobyggeriet

   Hvorfor vælge LE34 til deformationsmåling?

   VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

   Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

   DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

   Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

   KVALITET OG TRYGHED

   LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.