Få overblik over din digitale sikkerhed

Forestil dig en lynhurtig test, som scanner og identificerer huller i dine IT-systemer. Vi kunne se, det manglede, og derfor udviklede vores IT-specialister en bundsolid løsning til os, som du nu også kan få glæde af. Sårbarhedstesten scanner efter udsatte systemer, som er åbne for angreb og udgør en risiko for virksomhedens netværk. Hvis scanningen kan finde huller, kan en eventuel hacker også.

Kom let i gang

Det er let at komme i gang

Sårbarhedstesten scanner efter udsatte systemer og kortlægger jeres sikkerhedsrisici, så det bliver let at prioritere, hvor der skal sættes ind.

Test-svaret leveres inden for 24 timer og beskriver de identificerede huller og hvad der skal til for at lukke dem. Løsningen kan være ganske enkle konfigurationsændringer eller større opgraderinger af operativsystemer eller software.

Skriv til kundeansvarlig Henrik Nielsen, hvis du vil vide mere om sårbarhedstesten.

Send mail til Henrik Nielsen

Frank Rasmussen, Teknologiansvarlig, LE34

“Manglende it-sikkerhed kan have alvorlige konsekvenser for virksomheder. Mistede data, afsløring af fortrolige oplysninger og utilgængelige systemer er bare nogle af de mulige følger af ubudne gæster. I LE34 har vi ikke for vane at vente på, at andre udvikler løsninger til os. Vi går foran og udvikler løsninger på de udfordringer, andre endnu ikke har besvaret.”

Få hurtigt svar på din sårbarhedstest

Med test-svaret i hånden vil du være i stand til at evaluere, hvor det giver størst udbytte at sætte ind, og det vil være lettere at prioritere udbedringerne.

it-sikkerhed fra LE34
IT-sikkerhed landinspektør

Få hurtigt svar på din sårbarhedstest

Med test-svaret i hånden vil du være i stand til at evaluere, hvor det giver størst udbytte at sætte ind, og det vil være lettere at prioritere udbedringerne.

Hvorfor vælge LE34 som din rådgiver?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mere end 40 IT-eksperter i vores udviklingsafdeling. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

VI ER DE FØRSTE MED NYE METODER

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at vi har ressourcerne til at udvikle nye teknologier. Det muliggør flere løsninger og vinkler, der kan tilpasses præcis dit projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.