Bentley Software

LE34 er au­to­ri­se­ret Bent­ley Software-forhandler i Nor­den. Verden over benytter ingeniører, landinspektører og entreprenører Bentley Software i udviklingen af nye infrastruktur- og anlægsprojekter. LE34 samler support, undervisning, udvikling, CAD-specialister og licenser ét sted.

Få mere at vide

Setup med Bentley Software

LE34 kan udvikle netop den applikation, du har behov for til dit Bentley-setup. Vi har designet en lang række brugervenlige applikationer, og mangler du et program, udvikler vi det for dig.

Bliv kontaktet af os

Torbjørn Mandahl Pedersen, Partner / Landinspektør / Forretningschef, Forsyning og GIS

“LE34’s softwarespecialister kender hver en afkrog af Bentleys programmer, som vores eget produktionssystem er bygget op omkring. Derfor har det været et naturligt skridt at blive autoriseret Bentley-forhandler, så vi kan tilbyde både support, undervisning, udvikling, CAD-specialister og Bentley-licenser – samlet ét sted.”

 

LE34 bruger Bentley Software
LE34's medarbejdere bruger Bentley Software

Supporttelefon giver hjælp på stedet

Vi ved, at det er afgørende at få hjælp med det samme, når man står midt i arbejdet. Derfor tilbyder vi en supporttelefon-aftale, som giver ubegrænset adgang til vores specialister, som kan løse tekniske problemer på stedet, så du ikke skal vente på svar. Vi gør det, fordi vi kender virkeligheden i en virksomhed, som udvikler projekter i CAD. Og fordi vi ved, at god rådgivning kræver hurtig udrykning.

Kurser i Bentley Software for kvalitet og innovation

Vi er officielle undervisere for Bentley Software og tilbyder Bentley-kurser i hele norden. 

Behov for noget særligt? Vi udlåner gerne vores specialister til oplæring on-site eller til udvikling af skræddersyede undervisningsforløb.

Bentley software rådgivning
bentley software undervisning

Konsulentydelser med Bentley Software

Vi tilbyder vores erfarne 2D- og 3D-specialister som konsulenter, når der er behov for hjælp hos vores brugere. Det kan være opsætning af Bentley-programmer, gennemgang af jeres setup, udlån af medarbejdere i kortere eller længere perioder, eller til hjælp ved spidsbelastninger i produktionen. Uanset hvor i landet, du befinder dig, har vi specialister i nærheden.

Udvikling

LE34 kan udvikle netop den applikation, du har behov for til dit Bentley Software-setup. Vi har designet en lang række brugervenlige applikationer, og mangler du et program, udvikler vi det for dig.

For at sikre, at vores brugere har adgang til præcis de programmer, de har behov for, har vi indgået et samarbejde med Addin om forhandling af deres programmer. Addin har udviklet mange programmer til Bentley platformen, som vi kan stille til rådighed eller videreudvikle.

Kontakt eksperterne

Torbjørn Mandahl Pedersen

Partner / Landinspektør / Forretningschef / Forsyning og GIS
LE34 København

Klaes Møller

CAD-projektleder
LE34 København