Generationsskifte i Næstved

LE34 har været igennem et generationsskifte blandt firmaetsmedarbejdere
i Næstved og et nyt solidt hold står nu klar medlandinspektør Lasse Kjemtrup
i spidsen som afdelingsleder.

LE34 viser vejen

Droneexpert

Hos LE34 bliver Torbjørn Mandahl Pedersen ny forretnings- områdechef for GIS. Det betyder et øget fokus på brugervenlige.

Droneexpert

Hos LE34 bliver Torbjørn Mandahl Pedersen ny forretnings- områdechef for GIS. Det betyder et øget fokus på brugervenlige.

Kæmpe kapacitet

Landinspektør Lasse Kjemtrup (48 år) tiltrådte ved nytår som afdelingsleder for Landinspektørfirmaet LE34’s kontor i Næstved. Lasse afløser landinspektør Kaj Malmskov, der fyldte 67 år i år 2016 og valgte at gå på pension den 31. december 2016.

På samme tidspunkt valgte også de to tekniske assistenter, Bodil Rasmussen og Lone Jongberg, at gå på pension. Bodil og Lone har også været tilknyttet firmaets kontor i Næstved i en lang årrække. Der er ingen tvivl om, at Kaj, Lone og Bodil var meget afholdte blandt kunderne, og har været store kapaciteter for LE34 og firmaets Næstved-kontor.

Erfaring fra hele verden

Lasse Kjemtrup har været afdelingsleder for LE34´s kontor i Ringsted og Sorø de seneste 3 år og har fra den 1. januar 2017 også taget ansvaret som afdelingsleder for kontoret i Næstved, hvor han har arbejdet som landinspektør i en længere periode.

Få mere at vide

Kontakt os

Lasse Kjemtrup
Afdelingsleder, Landinspektør
+45 2396 4760
lkj@le34.dk