Droneopmåling til boligselskaber

Få komplet overblik over dine arealer med den nyeste droneteknologi. Spar tid i den daglige drift og få det bedste grundlag for præcis planlægning og lettere arbejdsgange.

Få fuldstændig dokumentation af dine arealer

Tidligere har det kostet dyrt i den daglige drift, at det var svært at få et præcist overblik over udearealerne - især hvis boligselskabernes arealer er store eller med f.eks højhuse.

Med droneopmåling får du et komplet overblik over dine store områder samt vanskeligt tilgængelige objekter såsom tagrender og tagflader. Du slipper nu for at skulle have en kran til at vurdere tagrenderne, og du kan se utætheder i bygninger, hvor varmen fosser ud.

Du får et 3D-foto, hvor du kan blive ved med at foretage nye beregninger om dagligt tidsforbrug på driftsopgaver. Se eksempelvisden enkelte rosenbusk ned til centimeteren.

Få en mere effektiv drift af græsslåning, hækkeklipning, ukrudtsbrænding, renhold, træfældning og bekæmpelse af bjørneklo og andre invasive arter.

Læs vores produktark om droneopmåling til boligselskaber

Styr din drift fra én app
Du kan også styre dine udearealer i en effektiv app til opgavehåndtering - GeoNote Grøn Pleje. Beboerne kan indberette skader, som I let kan lokalisere og reparere.

  • Spar tid og ressourcer i driften
  • Glade viceværter og ejendomsfunktionærer
  • Få mere tid til at servicere beboerne


LE34 lavede en tærrenmodel og komplet opmåling med drone af alle brønde og bygninger i samarbejde med os i Tranemosegård i Brøndby, som Boligselskaber Bo-Vest administrerer. Vi er tilfredse med både resultat og samarbejde, og vi vil helt sikkert bruge LE34 i fremtiden på lignende opgaver.

  • Benny Kjersner, Bygningsingeniør hos Thermwork, rådgivende ingeniørfirma aps

Så nemt er det:

Produktark LE34 Droneopmåling til boligselskaber Kopi 2

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter