VA-banken© Brugerside Nyhedsarkiv 3

Velkommen til din brugerside. Her kan du finde tips, løsninger og opdateringer. Samtidig kan du se supportoplysninger, status på igangværende sager og information om nye versioner.
Support sager overblik, tryk her

VA-banken<sup>©</sup> nyhedsbrev

VA-utveckling holder brugermøde i Växjö 7+8 september

VA-utveckling afholder deres årlige brugermøde i Växjö d. 7+8 September. De satser på et fysisk møde.

Det vil være så hyggeligt hvis I vil med. Vi er derovre og har en udstillingsstand og glæder os til et par gode dage med meget nyt. VA-utveckling laver meget gerne en “dansk session” hvor Marie og Daniel stiller op til at svare på spørgsmål mm. Vi har tilmeldt os med to overnatninger.

Hvis det ikke kan afholdes som et fysisk møde er VA-utveckling indstillet på at annullere jeres tilmeldinger.

I skal selv tilmelde jer her. Hvis der er stemning for fælles transport må I meget gerne sige til.

VA-banken<sup>©</sup> nyheder

Dansk brugermøde VA-banken 29. September 2021 ved Vejen Forsyning

Før Corona havde vi planlagt næste møde i Brugergruppen til afholdelse ved Vejen Forsyning. Det blev istedet et virtuelt møde.

Vi prøver derfor igen. Onsdag d 29/9 vil Vejen Forsyning meget gerne invitere os indenfor.

Reserver allerede nu dagen – program og egentlig indkaldelse sendes senere.

landmåler udlandet

Forsyningsprojekt i Ghana

LE34 bidrager til et forsyningsprojekt i Ghana hvor vi leverer en App til registrering af brønde, Septictanke og meget andet.

I Ghana og mange andre lande er viden om den nedgravede infrastruktur meget mangelfuld eller ikke eksisterende. Det resulterer naturligvis i et meget dårligt fungerende afløbsnet med fejlkoblinger, opstuvninger eller manglende afledning.

Læs artiklen om indsatsen og vores rolle
LER 2.0

Nu er det snart tid til LER 2.0

LE34’s LER 2.0 motor er klar til drift – og de første små forsyninger er i gang på den.
Det betyder at vi er klar til at modtage jer som LER 2.0 kunder. Inden overgang til LER 2.0 er der nogle dataovervejelser og øvelser der skal gøres – nogle af dem kan vi gøre sammen og andre skal I selv gøre jer. Vi vil kontakte jer individuelt for en dialog om denne overgang.

DHM inkluderet i VA-banken

2021.1 er klar til installation ved jer

Vi er færdige med at teste version 2021.1 og er nu klar til at implementere den ved jer. I 2021.1 er der mange spændende nyheder, bl.a. kobling direkte mod den danske højdemodel. Det kan anvendes i både længdeprofiler og ved hentning af kote for enkelt punkter.
Følgende datoer er booket til opgradering:
10 maj – Biofos
11 maj – Vejen
12 maj – Kalundborg
25 maj – Faxe
26 maj – Ringsted
27 maj – Sønderborg

Hent oversigt over ændringer i 2021.1 her
IT34

IT34 hva-ba for noget ?

Mange af jer har sikkert lagt mærke til at mails fra os nu er i blå farver og sendes fra IT34. Det skyldes at vi har samlet alle kræfterne i IT, CAD og GIS i en ny enhed vi har døbt IT34. Jeres samarbejde med os bliver det samme, den eneste forskel er, at vi nu kan meget mere på IT området. På sigt skulle det gerne komme jer til gode at vi får professionaliseret vores rolle som IT-leverandør.

Læs mere om IT34 her
dav

Nyt ansigt i supporten

Vi har udvidet supporten med et nyt ansigt., Marianne Rydahl Svendsen. Marianne har arbejdet med ledningsregistrering i stort set hele hendes arbejdsliv, både som bruger i en forsyning og som rådgiver i Orbicon og GeoPartner og nu altså LE34. Marianne kommer fra en baggrund med WSP’s systemer (tidligere Orbicon) og er nu ved at være godt inde i VA-banken.
Tag godt imod Marianne.
Samtidig med ansættelsen af Marianne har vi ansat yderligere to GIS-personer i Forsyningsafdelingen. De vil ikke direkte få berøring med VA-banken endnu, men I vil givet kunne møde dem i andre sammenhænge.

SmartSurvey Ortoimage

Forebyggelse af graveskader med 3D teknologi

I Geoforum har Torbjørn fra LE34 sammen med Lasse Hedegaard fra AAU skrevet en artikel om forebyggelse af graveskader med 3D teknologi, herunder SmartSurvey og Augmented reality – læs mere her.

Læs artikel her
nye kloakrør

Fle­re be­tyd­nings­ful­de lands­rets­dom­me om gæ­ste­prin­cip­pet

Den 29. januar 2021 afsagde Vestre Landsret tre domme, som alle omhand­lede gæste­princippet. Sagerne vedrører omlægning af en række forsyningsledninger tilhørende forskellige ledningsejere i forbindelse med anlæg af motorvejen mellem Herning og Holste­bro. LE34’s eksperter gennemgår en af dommene og betydningen heraf.

Læs mere om dommene her
va banken kort

VA-banken planlægningsmodul

Sammen med Kuono og Vejen Forsyning har vi implementeret et planlægningsmodul i VA-banken, hvor de bl.a. kan se risiko billede for projektområder, estimerede restlevetid, hotspot analyse mm.

Det samme er pt. under implementering ved Sønderborg Forsyning. Projektet vil blive præsenteret nærmere på Brugermødet i September.

VA-bankens Support team

SUPPORT

Kundesupport har meget høj prioritet hos os. Vi lægger stor vægt på at opretholde et højt serviceniveau og kompetence i vores support.

Vores støtte er baseret på personlige relationer og en specifik viden om hver kunde. For os er det vigtigt, at du altid får den hjælp, du har brug for.

Vores supportteam er klar til at hjælpe dig med alt fra enkle brugerproblemer til problemløsning, korrigering af fejl eller andet, du har brug for hjælp til.

Skriv til support på VA-support@le34.dk, hvis din henvendelse kan vente til næste dag.

Ring til support på +45 8820 8787, hvis du har brug for hjælp til at komme videre her og nu.

Telefontider: Mandag – Torsdag 08.00 – 16.00 / Fredag 08.00 – 15.30

For status på supportsager, gå til supportsager 

For fjernsupport, gå til fjernsupport