VA-banken© Brugerside Nyhedsarkiv1

Velkommen til din brugerside. Her kan du finde tips, løsninger og opdateringer. Samtidig kan du se supportoplysninger, status på igangværende sager og information om nye versioner.

Forsyning LE34 landinspektør

VA-banken© er udviklet af forsyningseksperter

VA-banken© udvikles af VA-utveckling. LE34 forhandler VA-banken© i Danmark. Læs mere om VA-utveckling via linket nedenfor.

Gå til VA-utveckling
Forsyning LE34 landinspektør

Version 2019.1

Version 2019.1 er nu installeret ved alle danske Forsyninger. Version 2019.1 byder på mange spændende nyheder, enkelte af disse kræver opsætning, før de er tilgængelige. Kontakt os, hvis I ønsker et opdateringskursus, eller gennemse nyhederne her.

Se release notes til 2019.1
Forsyning LE34 landinspektør

Ekstra fane i punkt og ledningsformularen

Med version 2019.1 er der mulighed for at konfigurere en ekstra fane til lagring af ekstra oplysninger for henholdsvis punkter og ledninger.
Det er fuldt konfigurerbart, hvilke oplysninger der kan lagres, og der kan oprettes kodelister til de forskellige oplysninger.

Link til pdf om 2019.1
Forsyning LE34 landinspektør

Flere kort i VA-banken©

Med version 2019.1 er det nu muligt at have flere kort til forskellige formål. Det betyder at der kan etableres flere kortopsætninger til forskellige formål, som kan åbnes direkte i VA-banken©, hvis brugeren har rettighed til det.

Forsyning LE34 landinspektør

Ny brugerflade og arbejdsmetode til brugerstyring

Formularen til brugerstyring er blevet bygget helt om. Brugerrettigheder tildeles nu vha. oprettelse af funktionsgrupper (Brugergrupper) og brugerstyring, hvor det styres, hvilke funktionsgrupper den enkelte bruger tilhører.

Se vejledning til ny brugerstyring
Forsyning LE34 landinspektør

Opret egne symboler

Der er nu et grafisk værktøj til at tilpasse eksisterende symboler og tegne nye symboler som I ønsker de skal se ud. Værktøjet findes i MyCarta I menuen ”Verktyg, symboler, symboleditor”.

Forsyning LE34 landinspektør

SUPPORT

Kundesupport har meget høj prioritet hos os. Vi lægger stor vægt på at opretholde et højt serviceniveau og kompetence i vores support.

Vores støtte er baseret på personlige relationer og en specifik viden om hver kunde. For os er det vigtigt, at du altid får den hjælp, du har brug for.

Vores supportteam er klar til at hjælpe dig med alt fra enkle brugerproblemer til problemløsning, korrigering af fejl eller andet, du har brug for hjælp til.

Skriv til support på VA-support@le34.dk, hvis din henvendelse kan vente til næste dag.

Ring til support på +45 8820 8787, hvis du har brug for hjælp til at komme videre her og nu.

Telefontider: Mandag – Torsdag 08.00 – 16.00 / Fredag 08.00 – 15.30

For status på supportsager, gå til supportsager 

For fjernsupport, gå til fjernsupport