Få saglig og præcis rådgivning, der giver dig sikkerhed for dit projekt. LE34 har gennem en længere årrække udført juridisk rådgivning i forbindelse med etablering af vindmølleparker for en lang række aktører. 

Vindmølleudviklere inddrager os allerede fra idé - og projekteringsfasen, og vi er med helt frem til de opstillede møller bliver nettilsluttet. Derfor kan du være sikker på, at vi også kan hjælpe dig med at realisere dit vindmølleprojekt.

Rådgivning om vindmøller: Vores mangeårige erfaring med vindmølleprojekter gør, at vi kan fungere som totalrådgiver eller bistå som tovholder for opstiller til øvrige parter. Med vores bistand sikres rettidig og effektiv løsning af de udfordringer, der måtte opstå undervejs i projektet.

Vores dedikerede medarbejdere har endvidere specialiseret sig i en række ydelser, der er særligt efterspurgt på området. Herunder er screening af nye placeringer, udarbejdelse af miljørapporter, lodsejerforhandlinger, bistand til lokalplaner og anden myndighedsbetjening centrale opgaver, som vi løser for en række kunder. Men også mere traditionelle landinspektørydelser som opmåling, afsætning og udstykning efterspørges bredt. Med vores bistand undgår du unødvendige overraskelser og slipper for besværet med de jurdiske paragraffer.

 

Læs mere under de enkelte kompetencer

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter