VA-Banken

Det kan virke som en uoverskuelig opgave at skifte ledningshåndteringssystem.

Det handler ikke kun om billige licenser og smarte løsninger. Det handler om mennesker og kommunikation. 

Du kan trygt skifte til LE34. Når du investerer i VA-banken får du ikke bare Danmarks bedste ledningshåndteringssystem med billige licenser. Du får støtte fra mere end 20 eksperter, der giver dig og dine kolleger sikkerhed for levering fra start til slut.  

Let og enkel ledningshåndtering

Mange forsyninger oplever problemer med at den daglige koordinering af opgaver imellem afdelingerne foregår mundligt og med gule Post it’s som eneste dokumentation.

De oplever ledningsregistreringssystemer, der ikke taler sammen og har svært ved at planlægge fremad og dokumentere arbejdet for kunderne.

Tager udgangspunkt i jeres arbejdsgange

Med VA-banken får I ikke bare et ledningsregistreringssystem - I får samlet adgang til alle informationer et sted, der giver et komplet overblik over ledningsnettet og dets opgaver.

I samler alle store og små opgaver med en fuldstændig dokumentation, der sparer tid og ressourcer i kommunikationen mellem medarbejdere og med kunderne.

I får sikkerhed i jeres planlægning med et nøjagtigt billede over fremtidige ledningsprojekter i et system med 100% dansk funktionalitet, så alle medarbejdere let kan bruge det.

Læs vores produktark om VA-Banken

  • Lave omkostninger ved nye licenser
  • Let at lære for medarbejderne
  • Multifunktionelt system med hurtig support

Med VA-banken opnår vi effektiv styrkelse af informationsdelingen internt.

VA-banken er det centrale værktøj til behandling og formidling af geografiske data - og har billige licenser til nye medarbejdere.

  •  Marion Fürstling, Frederikssund Forsyning.

VA-banken© är udviklet af det svenske firma VA-utveckling i Växjö AB. VA-utveckling er ledende indenfor software til forsyninger. LE34 samarbejder med VA-utveckling vedrørende VA-banken© i Danmark.

Så nemt er det:

VA-Banken illustration

 

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter