På tinglysningsportalen kan du bestille bistand til digital tinglysning nu og her. Overlad trygt dine tinglysningssager til LE34.

Vi hjælper med at få din servitut, lejekontrakt mm. geografisk stedfæstet og leverer grundlaget for, at du kan tinglyse dine dokumenter i den digitale tingbog.

Udfyld skemaet

Ved at udfylde skemaet til højre kan du bestille en tinglysning af LE34 med få klik.

Du kan indtaste tekst direkte i beskrivelsesfeltet, eller du kan vedhæfte/uploade et dokument, som beskriver, hvad der skal tinglyses. Hvis du vælger at vedhæfte et dokument, er der ingen begrænsninger i, hvilket format der kan vedhæftes.

Dokumentet kan f.eks. være en håndskrevet aftale mellem parterne, som indskannes og uploades. Du har også mulighed for at vedhæfte det dokument, der skal tinglyses på ejendommen.

For at LE34 kan foretage tinglysningen skal vi også have en fuldmagt fra dig, hvori du giver tilladelse til tinglysningen.

Send en tegning med

Tegningsmateriale kan fremsendes med posten, eller du kan vedhæfte et dokument. Vi modtager alle gængse filformater. Vi modtager CAD-tegninger, pdf-filer, billedfiler m.fl..

Når du vil uploade en fil, vælges knappen „Gennemse” under „Vedhæft tegningsmateriale”, du skal nu udpege den fil der ønskes uploadet.

Modtag et tilbud

Når du har indsendt bestilling af digital tinglysning gennemgår vores medarbejdere sagen og vender tilbage til dig på mail med et konkret tilbud på opgaven.

Uanset om du vil gøre det meste selv, eller du ønsker, at vi gennemfører hele tinglysningen for dig, finder du løsningen hos os.

Tinglysningsportalen

Påkrævet Værktøjstip
Værktøjstip

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter