GIS Københavns Kommune

Københavns Kommune har et stort fokus på effektivisering af medarbejdernes arbejdsprocesser. De har valgt at benytte LE34´s mobile platform til at understøtte denne proces. Samarbejdet betyder at platformen hele tiden optimeres i forhold til de konkrete opgaver.

LE34 har hjulpet Københavns Kommune med at gennemgå alt byudstyr i Københavns Kommune. Byudstyret var allerede i en eksisterende database med høj geografisk nøjagtighed. Opgaven var med en mobil enhed at tjekke om byudstyret stadig fandtes i marken og data var opdaterede. Nyt udstyr skulle registreres med samme høje nøjagtighed.

Herreløse cykler

Københavns kommune har haft en stor udfordring med de mange cykler som daglig skal finde plads i hovedstadens travle bybillede uden at spærre for anden trafik. Kommunen har ret til at fjerne herreløse cykler, når man vurderer at de er ejerløse og har stået ubenyttede i mindst 4 uger.

LE34 har udviklet en GIS-løsning som skal bruges til at skabe overblik over brugen af de 85.000 cykelstativer, der står kommunen. Systemet benyttes til registrering af cykler som menes at være ejerløse, planlægning af indsamlingen og indberetning af at opgaven er løst.

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter