Landinspektørfirmaet LE34 skaber resultater gennem dialog og baner vejen for samfundets udvikling inden for ejendomsdannelse, infrastruktur og kommunikation i tæt samarbejde med vores kunder. 


LE34 er landets største rådgivende landinspektørvirksomhed med mere end 350 erfarne og højt kvalificerede medarbejdere.

Med 23 kontorer i Norden bevarer vi vores lokale forankring samtidig med, at vi kan udnytte kompetencer og ekspertiser på tværs af geografi.

Vores position i markedet sikrer, at vi kan tiltrække de bedste kræfter i branchen og gå forrest i introduktionen af nye, sofistikerede teknologier og metoder.

Kvalitetssikring og leveringssikkerhed

Kvalitetssikring spiller en central rolle i vores arbejde. For at sikre ensartet kvalitet og kontrol er LE34 ISO9001:2008-certificeret. Omdrejningspunktet for ISO-certificeringen er standardiserede kvalitetssikringsprocedurer og arbejdsmetoder bundet sammen i IT-systemerne Navision og DocuNote.

Vores kvalitetsarbejde er med til, at sikre at vores kunder altid får ydelsen til tiden, i højeste kvalitet og til den rigtige pris.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for en dialog og drøftelse af dit projekt – store som mindre opgaver.

Du kan læse mere om vores specifikke brancheerfaring, kompetencer og udvalgte projekter her på hjemmesiden. Du er også velkommen til at besøge vores svenske hjemmeside

23
kontorer
fordelt over hele Danmark
350
medarbejdere
med fokus på opgaven
120
landinspektører
førende specialister indenfor hvert deres felt.


Læs mere om hvad vi kan under de enkelte brancher og kompetencer

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter