LE34 har været igennem et generationsskifte blandt firmaets medarbejdere i Næstved og et nyt solidt hold står nu klar med landinspektør Lasse Kjemtrup i spidsen som afdelingsleder.  

Landinspektør Lasse Kjemtrup (48 år) tiltrådte ved nytår som afdelingsleder for Landinspektørfirmaet LE34's kontor i Næstved. Lasse afløser landinspektør Kaj Malmskov, der fyldte 67 år i år 2016 og valgte at gå på pension den 31. december 2016.

På samme tidspunkt valgte også de to tekniske assistenter, Bodil Rasmussen og Lone Jongberg, at gå på pension. Bodil og Lone har også været tilknyttet firmaets kontor i Næstved i en lang årrække. Der er ingen tvivl om, at Kaj, Lone og Bodil var meget afholdte blandt kunderne, og har været store kapaciteter for LE34 og firmaets Næstved-kontor.

Lasse Kjemtrup har været afdelingsleder for LE34´s kontor i Ringsted og Sorø de seneste 3 år og har fra den 1. januar 2017 også taget ansvaret som afdelingsleder for kontoret i Næstved, hvor han har arbejdet som landinspektør i en længere periode.

På kontoret har 10 ansatte deres daglige virke, blandt andet landinspektørerne Martin Nyvang, Palle Weje og Henrik Plenge Jensen. Derfor er kontinuiteten i opgaveløsningen på plads, da det vil være de samme dygtige folk, som firmaets kunder og samarbejdspartnere vil møde bag instrumenterne og på kontoret.

Rådgivnings- og opmålingsopgaver for private samt byggebranchen, forsyningssektoren, landbruget og offentlige myndigheder er centrale for LE34's landmålere og landinspektører i Næstved, hvor den lokale tilknytning betyder meget for relationen til firmaets kunder i området. 

LE34's landmålere og landinspektører i Næstved løser opgaver blandt andet ved hjælp af droner til opmåling ved en lang række markante anlægs- og byggeprojekter i Næstved Kommune. Blandt andet kan nævnes VUC ved Munkebakken, den sydlige omfartsvej, klimasikringsprojektet med en ny afskærende ledning i Næstved Syd samt planlægningen af nyt P-hus ved Banegårdspladsen.

“Det jeg værdsætter ved Næstved er den flotte natur, byens entreprenørånd og optimistiske fremtidstro,” fortæller Lasse Kjemtrup.

Se vores præsentation af afdelingen i Næstved

Stolt af Naestved intro

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter