Statistik

GIS34 Statistik er et intuitivt værktøj til effektivt at få mere ud af din organisations rumlige data. Værktøjet kan visualisere, filtrere og analysere egne såvel som frie data. GIS34 Statistik er derfor det rigtige redskab, til enkelt og omkostningseffektivt at skabe et overblik forud for beslutningstagning.

Socio-økonomiske data
GIS34 Statistik er allerede fuldt integreret med de gængse socio-økonomiske data, leveret af Geomatic og Gis Group. Dermed kan man få overblik over den geografiske fordeling af indkomst, beskæftigelse, uddannelse, boligforhold mm. Udover visualisering af data er det også muligt med få klik at vælge, hvilke segmenter i befolkningen, du ønsker at fremhæve.

Berigelse geografiske enheder
Som noget helt nyt er det muligt at berige geografiske enheder med udvalgte socio-økonomiske variabler. Dette kan gøres ved at markere et område i GIS34 Statistikværktøjet eller ved at udvælge allerede eksisterende geografiske enheder i organisationen, som f.eks. en kommunes statistikopland. De summerede data for området kan derefter hentes som en rapport.

 Opdag huller i dækningen

Derved bliver det muligt for jeres organisation at få svar på spørgsmål som: Hvordan opnår vi den optimale sammensætning af skoledistrikter? Har grønne områder positive effekter for sundhedstilstanden i lokalområdet? Er tilbuddene til et aktivt seniorliv placeret der, hvor kommunens seniorer er bosat, eller er der huller i dækningen?

Med GIS34 Statistik får din organisation et godt grundlag for at træffe velinformerede beslutninger.

 Prisskilt

 

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter