Snerydning

GIS34 Snerydning er et værktøj, der rummer en række funktioner til nemt og effektivt at registrere og administrere vintertjenestens arbejde.

Med GIS34 Snerydning benytter folkene i marken en app til mobile enheder til at registrere arbejdet mens det foretages. Ved at kommunikere med enhedens indbyggede GPS registrerer og gemmer app´en kørslerne i realtime. Chaufføren indstiller turen til kørsel med plov, saltning eller begge dele, og kan hele tiden følge sin rute på skærmen, så der er ikke længere behov for at printe og håndtere besværlige papirkort.

Overblik og administration
Med GIS34s online administration er det nemt at holde overblik over vinterbekæmpelsen. Ruter kan aktiveres og deaktiveres og informationerne sendes direkte ud til i app’en til den udførende medarbejder. Arbejdet kan hele tiden følges via funktionen ”Live snerydning”, hvor det altid er muligt at få et opdateret overblik over hvilke køretøjer er på vejene, og hvor disse befinder sig. Med det indbyggede filter- og rapportværktøj er det nemt at føre status med det udførte arbejde.

Dokumentation
GIS34 Snerydning sikrer dokumentation af kørsler, responstider og tidsforbrug, hvormed rapportfunktionen er velegnet som faktureringsgrundlag, når der benyttes eksterne entreprenører.
Systemet skaber også overblik over den daglige drift, så det altid er muligt at dokumentere hvorvidt arbejdet foretages.

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter