Generalist eller specialist

De faglige udfordringer og udviklingsmuligheder er store uanset om du vælger en karrierevej som generalist eller specialist.

I LE34 er vi med på nogle af landets største infrastrukturprojekter, både som rådgivere og udførende landinspektører. Vi er også en landinspektørvirksomhed, der udfører traditionelle opgaver, der kræver dygtige beskikkede landinspektører indenfor bl.a. landbruget, forsyningsopgaver og ved udstykninger af enhver art.

Ingen opgave er for lille eller for stor til LE34, og vores medarbejdere har store muligheder for at få indflydelse på deres arbejdsopgaver. Vi kan tilbyde et dynamisk karriereforløb, hvor det er naturligt at vores medarbejdere løbende udvikler sig, og hvis ønsket er der - specialiserer sig. Vi tilstræber at understøtte hver enkelt medarbejders ønske om at videreudvikle sig, hvad enten medarbejderen ønsker sig at gå generalistvejen eller at specialisere sig inden for et specifikt område.

Kontakt HR- og Kommunikationschef Mette Klein på mkl@le34.dk, hvis du er på udkig efter nye faglige udfordringer i Danmarks største landinspektørvirksomhed.

generalist eller specialist

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter