Droner

Droner er et oplagt værktøj til at indsamle viden om terræn i forbindelse med planlægnings-, udførelses- og beslutningsprocesser. Det kan spare dig både tid og penge.

Hvad er en drone?

En drone er en ubemandet robot, der kan fjernstyres fra jorden og opsamle data. Vi bruger såvel helikopter- som fastvingedroner. Vi bruger både spejlreflekskameraer, termiske kameraer til varmeovervågning og NIR kameraer til landbruget.

Droner sparer tid og penge

Droner er en meget bæredygtig opmålingsteknologi, da de gør det nemt at fotografere store arealer og få adgang til de fotografiske data. Dronerne kan præprogrammeres til at overflyve på forhånd definerede arealer. Derved kvalitetssikres opmålingen, som foretages effektivt og sikkert. Droner kan nemlig hurtigt bevæge sig over store områder og foretage mange observationer. Derfor bruges droner ikke kun til at skabe overblik over det byggede miljø, også i forbindelse med kyst- og naturområder finder droner nemlig stor anvendelse, såsom i forbindelse med klimatilpasningsprojekter. 

Resultatet er en præcis og detaljeret punktsky, hvor du kan blive ved med at foretage nye beregninger. Fordelen ved at bruge droner er, at du ikke bare får et opdateret ortofoto, men også har mulighed for at fastlægge højdekurver og definere punkter på marken med en nøjagtighed på ned til 3 cm.

LE34 råder over flere typer droner, såsom Octokopter og Scanwing-dronen, der begge bruges til dokumentation af byggeri, og tekniske konstruktioner, såvel som til at få et overblik over din ejendom. Du kan let få udarbejdet en 3D højdemodel, der kan bruges til dokumentation, illustrationer og til visualiseringsformål, på baggrund af opmålingen. I 2015 fik vi som de første tilladelse til at flyve ind over beboelse.

Hvorfor vælge LE34 som leverandør af droneydelser?

Med vores 24 kontorer i Danmark, kan du let få lavet projekter, lige meget hvor du befinder dig. Droneteknologien er inde i en rivende udvikling, men alligevel er det stadig et fåtal af udbydere, der har den nyeste viden og derved kan levere den fornødne kvalitet, du har brug for. Den sikkerhed får du, når du samarbejder med LE34. Vores dedikerede team udvikler selv dronerne og forsker i den nyeste viden for altid at have best practise parat til dig som kunde.

Klik her for at se mere om vores ydelser - opmåling med droner

 

Kontakt: Søren Nørmølle: san@le34.dk  eller tlf.: 2688 3809

Læs mere under de enkelte projekter

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter