Deklarationsanalyse

Vi har mange års erfaring med deklarationsanalyse ved nye ledningsprojekter og med undersøgelse af eksisterende ledninger.

På baggrund af en deklarationsanalyse kan vores medarbejdere give anbefalinger til yderligere tinglysninger eller aflysninger for det enkelte projekt.
I samarbejde med flere forsyningsselskaber medvirker LE34 til sikring af ledningsanlæg, herunder udfærdigelse og tinglysning af de nødvendige deklarationer. Vi har redskaberne til at foretage automatiseret deklarationsanalyse via GIS-systemer. Derved kan vi nemt og effektivt afdække "huller" i tinglysningen, dvs. steder hvor ledningen ikke er tinglyst. Med en deklarationsanalyse får du overblik over alle de steder, hvor ledningsejeren har behov for at sikre rettigheder til ledninger og anlæg.

Vi undersøger deklarationerne

Hvilke deklarationer gælder hvor? Få et geografisk overblik over de tinglyste rettigheder. Få nem og overskuelig adgang til jeres deklarationer og brug det til videre analyser. Eksempelvis kan vi undersøge om de forskellige deklarationer sikrer de korrekte rettigheder. 

Læs mere under de enkelte projekter

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter